Fergusonova pedagoška mera, kako će reagovati Italijan? (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fergusonova pedagoška mera, kako će reagovati Italijan? (video)

Viđena neprijatna scena.

Naslednik Marka Silve nastavlja sa odličnim poslom.

Posle pobede na debiju protiv Čelsija, usledio je novi odličan rezutat. Dankan Ferguson i Everton su stigli do remija na "Old Trafordu" protiv Junajteda u 17. kolu Premijer lige.

Ipak senku na rezultat baca odnos trenera "karamela" prema skupom letnjem pojačanju. Moaz Kin je ušao kao izmena na teren u 70. minutu da bi ga napustio samo posle osamnaest minuta porvedenih na terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zbog trenerovih zamisli.

Ferguson je po kraju meča izjavio kako ovo nije ništa lično, te da je hteo drugi tip igrača na terenu kako bi zadržao povoljan rezultat.

Sa druge strane navijači "karamela" tvrde kako će ovo srušiti samopouzdanje mladom Italijanu, koji još uvek nije postigao gol u Premijer ligi od kada je tokom leta došao iz Juventusa za sumu od oko 25 miliona evra plus bonusi.

Po samoj zameni među fudbalerom i trenerom nije došlo ni do kakvog kontakta ili objašnjenja, deluje da je januarska promena kluba sve izvesnija.

Nekadašnji akademac Torina i Juventusa nikako da pokaže umeće na Ostrvu.

Frosty reception from Moise Kean...❄😳

The substitute is subbed himself as Duncan Ferguson makes a big call! pic.twitter.com/3Y4qylA0eq

— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) December 15, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bliži se rasplet, Karleto stigao u Englesku!

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2019

Došao je na pregovore, hoće li se dogovoriti...Kako prenose engleski mediji, Karlo Anćeloti je stigao u Liverpul, gde će pregovarati sa upravom Evertona oko preuzimanja kluba sa "Gudisona"...Italijan je u toku minule nedelje ostao bez posla u Napulju i to nakon pobede od 4:0 protiv Genka, kojom je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.