Bliži se rasplet, Karleto stigao u Englesku!

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2019, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bliži se rasplet, Karleto stigao u Englesku!

Došao je na pregovore, hoće li se dogovoriti.

Kako prenose engleski mediji, Karlo Anćeloti je stigao u Liverpul, gde će pregovarati sa upravom Evertona oko preuzimanja kluba sa "Gudisona".

Italijan je u toku minule nedelje ostao bez posla u Napulju i to nakon pobede od 4:0 protiv Genka, kojom je obezbeđen i plasman u nokaut fazu Lige šampiona.

Dovodio se u vezu sa klupom Arsenala, ali se čini da "Tobdžije" žele Mikela Artetu, Everton je takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nedavno ostao bez trenera, otpustili u Marka Silvu, kojeg je nasledio legendarni Dankan Ferugson.

Ipak, od starta je bilo jasno da je "Big Dank" samo prelazno rešenje, iako je ostvario odlične rezultate, savladao je Čelsi (3:1) i remizirao sa Mančester junajtedom (1:1).

Uprava želi iskusnog Italijana, Ferguson bi ostao kao deo njegovog stručnog štaba, a prema prvim informacijama sa Ostrva signali nakon prvih razgovora sa pozitivni.

Anćeloti je u Engleskoj radio kao trener Čelsija, predvodio je "Plavce" na 109 utakmica, ostvario je 67 pobeda, 20 remija i 22 poraza (procenat pobeda 61,47%).

Sa ekipom sa "Bridža" je za dve sezone uspeo i da osvoji tri trofeja, po jedan u Premijer ligi, FA kupu, kao i trofej Komjuniti šilda.

Everton je i pored dva dobra rezultat u poslednja dva kola u teškoj poziciji, 16. su na tabeli Premijer lige sa samo tri boda više od Sautemptona, koji je prvi ispod crte.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gotovo: Anćeloti se dogovorio sa Evertonom!

Izvor: MozzartSport.com, 16.Dec.2019

Jedan dan pregovora je bio dovoljan! Karlo Anćeloti je postigao dogovor sa upravom Evertona o preuzimanju kluba sa Gudisona, pa će uskoro biti promovisan u naslednika Marka Silve, saznaje Skaj Sport. Legendarni Italijan sa pre samo nekoliko dana rastao sa Napolijem, ali su brzo uspostavljeni kontakti...

Nastavak na MozzartSport.com...

Ančeloti se dogovorio sa Evertonom

Izvor: RTS, 16.Dec.2019

Italijanski fudbalski stručnjak Karlo Ančeloti biće novi menadžer Evertona, preneli su večeras ostrvski mediji. . Skaj je prvi objavio da će Italijan naslediti Marka Silvu na klupi "karamela"...Ančeloti je pre samo nekoliko...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.