Ferdinand van terena do januara

Izvor: B92, 19.Nov.2009, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferdinand van terena do januara

Fudbaler Mančester Junajteda Rio Ferdinand zbog povrede noge biće van terena do kraja godine, objavljeno je na zvaničnom sajtu tog kluba.

Prema proceni lekara, 31-godišnjeg defanzivca zbog povrede lista očekuje višenedeljna pauza kako bi se u potpunosti oporavio. Dodatnu neizvesnost oko oporavka Ferninanda stvaraju problemi sa kukom, koji su i jedan od glavnih razloga za pad njegove forme. Klupski lekari veruju da je ta povreda uzrok svih problema koje je Ferdinand >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imao sa leđima.

Čelnici kluba sa ’Old Traforda’, koji u Premijer ligi posle 12. kola zauzima treće mestu sa 25 bodova, saopštili su da veruju da se situacija neće dodatno pogoršati i da će se Ferdinand početkom naredne godine priključiti ekipi.

Ferdinand nije igrao od 25. oktobra i meča Liverpul-Junajted (2:0), a sada će, ukoliko ne bude igrao do kraja godine, propustiti ukupno 15 utakmica.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.