Četvrtak, 19.11.2009.

13:32

Ferdinand van terena do januara

Fudbaler Mančester Junajteda Rio Ferdinand zbog povrede noge biće van terena do kraja godine, objavljeno je na zvaničnom sajtu tog kluba.

Izvor: B92

Default images

Prema proceni lekara, 31-godišnjeg defanzivca zbog povrede lista očekuje višenedeljna pauza kako bi se u potpunosti oporavio. Dodatnu neizvesnost oko oporavka Ferninanda stvaraju problemi sa kukom, koji su i jedan od glavnih razloga za pad njegove forme. Klupski lekari veruju da je ta povreda uzrok svih problema koje je Ferdinand imao sa leđima.

Čelnici kluba sa ’Old Traforda’, koji u Premijer ligi posle 12. kola zauzima treće mestu sa 25 bodova, saopštili su da veruju da se situacija neće dodatno pogoršati i da će se Ferdinand početkom naredne godine priključiti ekipi.

Ferdinand nije igrao od 25. oktobra i meča Liverpul-Junajted (2:0), a sada će, ukoliko ne bude igrao do kraja godine, propustiti ukupno 15 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: