Izvor: MozzartSport.com, 07.Jan.2021, 23:51

Fenerov heroj Lorenzo Braun: Osećam se sjajno, bilo je emotivno

„Znam mnoge igrače, imam ovde prijatelje, sa Džordanom Lojdom i Lengstonom Holom sam stari prijatelj, sjajno je bilo vratiti se ovde. Velika pobeda"

Bio je Lorenzo Braun hladnokrvan kao špricer i pogotkom u poslednjoj sekundi utakmice doneo je Fenerbahčeu pobedu na gostovanju Crvenoj zvezdi. Nije bio milostiv prema ekipi za koju je igrao prošle sezone.

Odleteo je flouter u poslednjoj desetinki, ali opet na vreme da koš bude priznat. Na taj način >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je Fener uspeo da izađe na kraj sa ekipom Dejana Radonjića.

Posle utakmice Braun je rekao da se oseća odlično posle pobede, kao i da mu je bilo drago što je video dojučerašnje saigrače.

Osećam se sjano, teško izvojevana pobeda. Morali smo da izađemo i da igramo sjajno. Odlično je da možemo da se vratimo kući s pobedom. Veoma važna pobeda, imali smo uspone i padove, ali na kraju su se stvari preokrenule za nas. Bilo je jako emotivno doći i videti ove momke. Znam mnoge igrače, imam ovde prijatelje, sa Džordanom Lojdom i Lengstonom Holom sam stari prijatelj, sjajno je bilo vratiti se ovde. Velika pobeda", rekao je Braun posle utakmice.

Utiske posle ove tesne pobede izneo je i Igor Kokoškov, trener Fenerbahčea i selektor reprezentacije Srbije.

"Dobili smo pomoć odozgo, na Božić. Velika je razlika između Evrolige i NBA, mnogo je velika. Razliku je se po svemu. Od pravila, preko trajanja utakmice, brzine, ritma... Nijedan dobar tim se ne bazira na treneru. Mora da se bazira na igračima. Kamere moraju da budu na igračima. Moj zadatak je da se prilagodim timu koji imam. Imamo veliko ime i brend, ali ne igraju brend i ime, već igrači", rekao je Kokoškov posle pobede.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.