Federer slavio u duelu sa Beretinijem

Izvor: RTS, 12.Nov.2019, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer slavio u duelu sa Beretinijem

Švajcarac Rodžer Federer savladao je Italijana Matea Beretinija sa 7:6, (7:2) 6:3 u prvom meču drugog kola Grupe "Bjern Borg" na završnom Mastersu u Londonu.
Federer je nakon poraza u prvom kolu od Dominika Tima odigrao mnogo bolje i rutinski ostvario pobedu u dva seta posle jednog časa i 20 minuta igre.

Prvi set je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bio ravnopravan, viđena je samo jedna brejk-lopta na servis Italijana u 12. gemu. Set je odlučen u taj-brejku koji je Rodžer rutinski rešio u svoju korist - 7:2.
Već u prvom gemu drugog dela igre Švajcarac je oduzeo servis protivniku. Italijan je pokušao da uzvrati u osmom gemu ali je Federer spasao tri brejk lopte a posle u nastavku i potvrdio trijumf.

Švajcarac sada ima skor 1-1, dok je Beretini na 0-2 i skoro je bez šanse za plasman u polufinale.
Završni Masters igra se za nagradni fond od devet miliona dolara. Titulu na turniru brani Aleksander Zverev, koji je u prošlogogdišnjem finalu savladao Novaka Đokovića.
Rezultate mečeva iz Londona i raspored turnira možete pogledati OVDE. 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

''Proradio'' Federer, sledi borba sa Novakom! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2019

Posle startnog poraza, Rodžer Federer danas ostvario prvu pobedu na završnom Mastersu u Londonu...Podsetimo, Švajcarac je takmičenje u Londonu započeo porazom od Austrijanca Dominika Tima, a danas je u meču drugog kola bio bolji od Italijana Beretinija...Njihov duel trajao je sat i 20 minuta, a...

Nastavak na Sportske.net...

Đoković: Tim odigrao vrhunski; Tim: Meč karijere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Nov.2019, 10:29

Srpski teniser Novak Đoković priznao je da je Austrijanac Dominik Tim zaslužio da pobedi u meču 2. kolu grupe "Bjorn Borg" na završnom Mastersu u Londonu...Đoković je posle preokreta poražen 6: 7(5:7), 6:3, 7:6 (7:5) tako što je u odlučujućem taj-brejku ispustio prednost 3:0 i 4:1, pa će...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.