Favr ljut na Sergeja: Bacio se u bazen

Izvor: B92, 03.Dec.2020, 10:37

Favr ljut na Sergeja: Bacio se u bazen

Trener Borusije Dortmund smatra da je Sergej Milinković-Savić simulirao jedanaesterac.

Lacio i Borusija su odigrali nerešeno, 1:1, u utakmici 5. kola grupne faze Lige šampiona, a srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić bio je u centru pažnje.

Upravo je on iznudio taj jedanaesterac koji je u gol pretvorio Čiro Imobile i Lacio izvukao veoma važan bod. Dortmund se svakako plasirao u nokaut fazu kao prvi u grupi.

Lusijen Favr, trener Borusije, bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je vrlo ljut iako je njegov tim siguran u narednoj fazi, jer smatra da penala nije bilo i da je Sergej Milinković-Savić simulirao.

"Bilo je nerešeno zbog nepostojećeg penala. Naravno da je simulirao, izgledalo je kao da se (Sergej) bacio u bazen. To je smešno, nema govora o faulu i penalu, a u krajnjem slučaju, plasirali smo se dalje i to je to", rekao je Favr posle meča.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

‘BACIO SE KAO U BAZEN’: Trenera Dortmunda razbesneo postupak SMS-a

Izvor: HotSport.rs, 03.Dec.2020

Trener Borusije Dortmund smatra da je Sergej Milinković-Savić simulirao jedanaesterac.. The post ‘BACIO SE KAO U BAZEN’: Trenera Dortmunda razbesneo postupak SMS-a appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.