Izvor: MozzartSport.com, 03.Dec.2020, 10:20

Favr ljut na Sergeja: Bacio se kao u bazen

“Naravno da je simulirao“, kaže trener Borusije iz Dortmunda

Niko Šulc je bio neoprezan, Sergej Milinković Savić je tražio kontakt i iskusno iznudio penal koji je Čiro Imobile pretvorio u gol za Lacijevo spasenje. Borusija je svejedno prošla u osminu finala Lige šampiona, ali trener nemačkog kluba Lusijan Favr razočaran je što nije već obezbedila i prvo mesto u grupi. Jer smatra da – penala nije bilo.

O tome bismo mogli da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << debatujemo. Šulc jeste uleteo u putanju srpskog internacionalca, ali kako kaže Favr...

Nismo pobedili samo zato što je sudija svirao nepostojeći penal. Naravno da je simulirao, bacio se kao u bazen. Smešno. Nema tu faula“, rekao je Favr posle meča.

Neće ni on suze liti zbog tog jedanaesterca. Najvažnije je da je Borusija prošla. Mnogo veći problem za Borusiju je povreda zadnje lože Erlinga Halanda zbog koje Norvežanina sinoć nije ni bilo na terenu.

Neće ga biti bar do januara. Previše je igrao u poslednje vreme“, kaže Favr.

A što se tiče penala, pogledajte sami. Na prvi snimak smo i sami sumnjali, već na drugi ugao... Bilo je tu kontakta.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Favr ljut na Sergeja: Bacio se u bazen

Izvor: B92, 03.Dec.2020

Trener Borusije Dortmund smatra da je Sergej Milinković-Savić simulirao jedanaesterac...Lacio i Borusija su odigrali nerešeno, 1:1, u utakmici 5. kola grupne faze Lige šampiona, a srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić bio je u centru pažnje...Upravo je on iznudio taj jedanaesterac koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.