FSS nezadovoljan sudijama: Nova komisija sa odrešenim rukama!

Izvor: BKTV News, 14.Maj.2018, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS nezadovoljan sudijama: Nova komisija sa odrešenim rukama!

Odbor za hitna pitanja FSS doneo odluku

Na sednici Odbora za hitna pitanja FSS razmatran je predlog Partizana za promenu domaćinstva, predlog Mladosti iz Lučana da domaćinstvo ostane u Surdulici kao i molba Radnika da Surdulica ostane organizator finala Kupa Srbije, a epilog je potvrda da će se poslednja utakmica Kupa Srbije za sezonu 2017/18. odigrati u Surdulici 23. maja.

Učestale polemike oko suđenja i odluke arbitra na meču Spartak - Radnički kao poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u nizu, bile su pobod Odboru da za 22. maj u Surdulici zakaže sednicu Izvršnog odbora FS Srbije na kojoj će biti formirana nova Sudijska komisija, koja će dobiti mandat da napravi velike promene u sudijskim listama.

Podsetimo, dosadašnji članovi Sudijske komisije FSS bili su Rako Đurović, Dejan Filipović i Milan Karadžić.

Novi član Odbora za hitna pitanja i Izvršnog odbora postao je potpredsednik FS Srbije Nenad Bjeković.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.