FS Beograda kaznio četiri kluba

Izvor: B92, 25.Maj.2023, 13:29

FS Beograda kaznio četiri kluba

Disciplinska komisija FS Beograda kaznila je Sindjelić, BASK i Jedinstvo iz Surčina oduzimanjem po četiri boda,a OFK Beograd novčano sa 50.000 dinara.

Kako se navodi u saopštenju, odluke o kaznama donete su na osnovu istražnog postupka koji je sproveden od strane Komisije za integritet FS Beograda i dokaza koji su dostavljeni Disciplinskom sudiji Srpske lige Beograd.

Sindjelić je kažnjen zbog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 18. kola Srpske lige Beograd protiv OFK Beograda, BASK zbog utakmice 28. kola protiv Zemuna, a Jedinstvo iz Surčina zbog utakmice 24. kola protiv Zemuna.

OFK Beograd je kažnjen zbog učinjenog prekršaja iz člana 85 (vredjanje i klevetanje) i člana 87 (davanje izjava u sredstvima javnog informisanja o suđenju) Disciplinskog pravilnika FS Srbije.

Takođe, kažnjen je Nenad Paunović, fudbalski radnik FK BASK-a zabranom obavljanja funkcije u fudbalu u trajanju od jedne godine zbog učinjenog prekršaja iz člana 72 Disciplinskog pravilnika FS Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.