DAĆEŠ GA ZA POBEDU U FINALU LIGE KONFERENCIJA: Sportski direktor Fiorentine diže moral Joviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 12:39

DAĆEŠ GA ZA POBEDU U FINALU LIGE KONFERENCIJA: Sportski direktor Fiorentine diže moral Joviću

Očekuje reakciju srpskog napadača.

Sportski direktor Fiorentine Danijele Prade otkrio je šta je rekao Luki Joviću posle poraza u finalu Kupa Italije od Intera (2:1). 

Srpski napadač je u završnici meča propustio dve dobre prilike, a posle utakmice je čak i zaplakao zbog tih promašaja.

- Jović je momak pun emocija osećanja, izašao je na teren i stvorio tri-četiri šanse. Uloga napadača je neverovatna, ponekad, čim dodirnu loptu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postignu gol. Danas Jović nije mogao ništa, ali pre ili kasnije stvari se okreću. Rekao sam mu da će postići odlučujući gol u finalu Lige konferencije. U ostalom, bilo je to prelepo finale, odigrano u ime fer-pleja kako je Matarela tražio. Sudio je savršeno. Ne možemo se žaliti ni na šta, iako ostaje gorčina zbog poraza.

Finalni meč Lige konferencija se igra sedmog juna u Pragu, a protivnik Viole je Vest Hem.

Čestitao je igračima Prade i pored poraza.

- Ne možemo ništa da prigovorimo igračima, pohvalili smo ih za posvećenost i identitet koji smo prikazali. Igramo fudbal protiv svih, a juče je rival bio veoma kvalitetan tim. Dobro smo počeli utakmicu, dobro smo se držali pola sata, a onda su dva trenutka napravila razliku. Šteta, jer igramo proaktivan fudbal, ovo iskustvo mora da nam da snagu za naredne obaveze - kazao je Parde.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris Bušar, sestra kanadske teniserke Eženi Bušar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.