FRKA U HUMSKOJ: Hitno zakazana SEDNICA, na dnevnom redu samo jedna tema...

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 12:23

FRKA U HUMSKOJ: Hitno zakazana SEDNICA, na dnevnom redu samo jedna tema...

Bolan poraz ceno-belih u Novom Pazaru.

Poraz Partizana u Novom Pazaru pokrenuo je i pitanje poverenja treneru Miloševiću, a naredni dani daće odgovor na ovo važno pitanje u Humskoj.

Prema navodima B92 Partizan je sazvao sednicu Odbora za hitna pitanja, a glavna tema biće status Sava Miloševića.

U jednom meču, i to u Duizburgu (18.55) rešiće se ko će u četvrtfinale Lige >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evrope - Sevilja ili Roma. Poznato je da su Španci „doktori“ za ovo takmičenje, pa su i blagi favoriti s kvotom 2,40, dok je kvota na Romu 3,05, a iks je 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Roma.

Navodi se da će najpre generalni direktor Miloš Vazura obaviti razgovor sa Miloševićem, a potom će zasedati Odbor za hitna pitanja.

Podsećanja radi Savo Milošević je posle poraza u Novom Pazaru istakao da je veom razočaran i čak pomenuo ostavku o čemi više možete da pročitate OVDE.

Narednih dana očekuje nas rasplet u Humskoj, možda i ranije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODLUČUJE SE SUDBINA MILOŠEVIĆA: Oglasio se Vuletić - OVO JE NEPRIHVATILJIVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020

Hitna sednica u toku...Odbor za hitna pitanja FK Partizan raspravljaće o statusu trenera Sava Miloševića, a potpredsednik crno-belih, Vladimir Vuletić, najavio je da trener i stručni štab moraju da se preispitaju pred obaveze koje dolaze...– Prevashodno oni treba da se preispitaju i procene...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.