ODLUČUJE SE SUDBINA MILOŠEVIĆA: Oglasio se Vuletić - OVO JE NEPRIHVATILJIVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 12:53

ODLUČUJE SE SUDBINA MILOŠEVIĆA: Oglasio se Vuletić - OVO JE NEPRIHVATILJIVO!

Hitna sednica u toku.

Odbor za hitna pitanja FK Partizan raspravljaće o statusu trenera Sava Miloševića, a potpredsednik crno-belih, Vladimir Vuletić, najavio je da trener i stručni štab moraju da se preispitaju pred obaveze koje dolaze.

– Prevashodno oni treba da se preispitaju i procene da li mogu da odgovore izazovu koji je pred svima nama. Odbor za hitna pitanja duboko poštuje autonomiju sportskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sektora, međutim, autonomija povlači i analognu odgovornost - rekao je Vuletić beogradskim medijima.

U jednom meču, i to u Duizburgu (18.55) rešiće se ko će u četvrtfinale Lige Evrope - Sevilja ili Roma. Poznato je da su Španci „doktori“ za ovo takmičenje, pa su i blagi favoriti s kvotom 2,40, dok je kvota na Romu 3,05, a iks je 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Roma.

Milošević je okarakterisao da je izdanje pojedinih igrača bilo tužno i ružno, a sa tim rečima složio se i Vuletić.

– Savo je bio iskren u svom nastupu i oceni igre Partizana. To je zaista bilo tužno i ružno. Ovo je sezona u kojoj ovakve stvari i ovakva ponavljanja grešaka jednostavno nisu dopuštena i prihvatljiva. Lično držim da je pristup utakmici jednog broja igrača bio ispod svakog nivoa, a posebno nivoa Partizana. Da li je ili ne prvom golu Novog Pazara prethodio ofsajd postaje deplasirano kada vam tri gola da ekipa koja je kupila svoje mesto u ovoj ligi, zaključio je Vuletić.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda ruska klizačica Adelina Sotnjikova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.