FRKA U HJUSTONU: Posle Vestbruka i Džejms Harden ima KORONU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 15:57

FRKA U HJUSTONU: Posle Vestbruka i Džejms Harden ima KORONU (FOTO)

Veliki udarac pred nastavak sezone.

Nastavak sezone u NBA zaista neće ličiti na ono što susvi navikli da gledaju sa parketa najjače košarkaške lige na svetu.

Dok su mnogi igrači odlučili da ne igraju, savremena pošast koronavirus ponovo uzima maha i napada asove koji su bili spremni da nastave sezonu.

GQ bros #TheBEARD x #TheBRODIE (I am a #FanPage)

A post shared by James Harden (@jamesharden) on Jun 26, 2020 at 2:50pm PDT

Trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veliki problem ima Hjuston, pošto je nakon Rasela Vestbruka na Kovid 19 pozitivan i čuveni Džejms Harden. Popualrni bradonja nije sa ekipom u Orlandu, a ako sve bude u redu, timu će se priključiti nakon nastavka sezone 31. jula, pišu američki mediji.

Nema izbora za Mančester Junajted – ako želi u Ligu šampiona mora da pobeđuje. A večeras (21.15) gostuje Kristal Palasu, koji je u lošoj formi i jedva čeka kraj sezone. Dvojka je 1,35, a pobeda Junajteda bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kristal Palas – Mančester Junajted.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.