FOTO VEST - Gde ćeš Novice, vidi ko je došao! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2018, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO VEST - Gde ćeš Novice, vidi ko je došao! (foto)

Zanimljiv susret u poluvremenu današnje utakmice između Mega Bemaksa i Partizana.

Preneli smo nešto ranije da je Nikola Jokić večeras specijalni gost Mega Bemaksa na drugoj utakmici četvrtfinala plej-ofa Superlige.

Njemu je domaćin između prve dve četvrtine uručio uramljenu kolekciju fotografija iz vremena dok je nosio dres Mege, a među tim fotografijama su i neke sa Novicom Veličkovićem, njegovim bivšim saigračem.

Tokom poluvremena Jokić je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prišao Novici, srdačno su se pozdravili i proveli malo vremena u srdačnom razgovoru. Znate već, njih dvojica su imali zanimljiv odnos tokom boravka u Megi, bilo je tu i nekih Jokićevih driblinga zbog kojih se Novica nervirao, a o čemu je sadašnji kapiten Partizana više puta govorio u javnosti (ako ste propustili, pročitajte OVDE).

Evo kako je izgledao njihov današnji susret, u slikama...

Foto: Sportske.net/Pavle Knežević

-

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.