FMP u polufinalu Kupa

Izvor: RTS, 16.Feb.2017, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FMP u polufinalu Kupa

Košarkaši FMP-a savladali su Spartak rezultatom 77:58 (15:12, 24:18, 27:15, 11:13) u prvom meču četvrtine finala Kupa Radivoja Koraća. FMP će se za finale boriti sa boljim iz duela Crvena zvezda – Vršac.

FMP je do pobede nad Spartakom predvodio Marko Ljubičić sa 18 poena, dok je Džona Bolden dodao 13. Trener Branko Maksimović pružio je priliku svim igralima, osim Filipu Čoviću, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bio na klupi ali nije ulazio u igru.
Nemanja Miščević je ubacio 18 poena za Spartak.
FMP će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Crvena zvezda – Vršac, koji se igra kasnije danas, a polufinalne utakmice na programu su u subotu.
U petak se igraju dva preostala četvrtfinalna meča, Mega Leks – Dinamik, Partizan – Dunav.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.