FJURI PRAVI ŠOU, MENE TO NE DOTIČE: Jedva čekam meč, samo pobeda se računa

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2021, 17:22

FJURI PRAVI ŠOU, MENE TO NE DOTIČE: Jedva čekam meč, samo pobeda se računa

"Želim da se borim još dug vremenski period."

Nastavlja se verbalni rat između Entonija Džošue i Tajsona Fjuri uoči njihovog potencijalnog meča za titulu apsolutnog prvaka sveta u superteškoj kategoriji, koji bi trebalo da se održi u julu ove godine.

Biće ipak nezivesna borba za titulu u Primeri. Imao je Atletiko kikseva u poslednje vreme, pa je za vikend remizirao s Realom, a večeras (19.00) protiv Bilbaa su mu potrebna tri boda, kako ne bi dozvolio novo smanjivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razlike na tabeli. Kvota na keca je 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid – Bilbao.

- To što on radi ne utiče na mene. Od svega pravi šou. Bilo da su pres konferencije ili pojavljivanja u medijima. To je njegov posao, a moj je da završim šou. Na kraju se samo to računa. Ko je pobedio u borbi - rekao je Džošua.

Fjuri je posle meča sa Džošuom najavio skori kraj karijere. Sa druge strane Džošua misli da je pred njim još mnogo godina u ringu.

- Iskreno jedva čekam taj meč. To je samo još jedna stanica na putovanju. Želim da se borim još dug vremenski period - rekao je 31- godišnji Džošua.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.