FIBA LŠ: Partizan gostuje Bešiktašu

Izvor: B92, 26.Okt.2016, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIBA LŠ: Partizan gostuje Bešiktašu

Košarkaši Partizana gostuju od 18 časova Bešiktašu u Turskoj u druom kolu FIBA Lige šampiona.

Ekipa Aleksandra Džikića počela je savršeno sezonu pošto je do sada ostvarila skor 6-0 u ABA ligi, a na premijeri u FIBA takmičenju je slavila u dramatičnom duelu protiv nemačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ludvigsburga.

"Neće nam biti lako, ali ćemo probati da pronađemo slabe tačke Bešiktaša", rekao je Džikić za klupski sajt.

Džikić je naveo da je Bešiktaš "tim sa evroligaškim iskustvom", da je to iskusan sastav sa mnogo igrača koji mogu da igraju na više pozicija.

"Snažan, atletski tim koji je agresivan u skoku, sa puno igrača koji šutiraju za tri poena, puno igrača koji igraju dobro kada im se ostavi prostor, i tim s veoma dobro izbalansiranim napadom u kojem su jednako opasni sa spoljnih i unutrašnjih pozicija. Očekujemo da u odbrani igraju sa dosta preuzimanja i da budu agresivni u odbrani od 'pik end rola'", kazao je Džikić.

Turski tim, za koji nastupa bivši centar Crvene zvezde Vladimir Štimac, u prvom kolu je savladao Šarlroa sa 92:75.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(VIDEO) PRVI PORAZ PARTIZANA U SEZONI: Bešiktaš prekinuo pobednički niz crno-belih

Izvor: Kurir, 26.Okt.2016

...Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Rol sa 16 poena, dok je Tompson dodao 14 U redovima Partizana istakao se Stefan Birčević sa 15 poena, dok je Vilijam Hečer ubacio 13..Bešiktaš je stigao do druge pobede u Ligi šampiona, a prvi poraz crno-belih Ovo je inače bio prvi poraz Partizana u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.