Izvor: HotSport.rs, 05.Nov.2016, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FENOMENALNI MITROVIĆ: Nova utakmica – novi potez kojim je oduševio navijače (VIDEO)

Aleksandar Mitrović nastavlja da “kupuje” navijače Njukasla svojim potezima.
“Svrake” su danas igrale meč 16. kola engleskog Čempionšipa protiv Kardifa, a Aleksandar Mitrović je još jednom oduševio navijače.
U toku je bio treći minut susreta, kada je Mitrović prihvatio jednu loptu nakon sjajne asistencije saigrača, napravio lažnjak, nakon čega je usledila nesebična asistencija za Atsua, kom nije bilo teško da donese prednost domaćoj >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ekipi.  Do kraja susreta, Gufran je povećao na 2:0 u poslednjem minutu prvog dela susreta, da bi Vitingem postigao utešni pogodak za tim Kardifa.
Atsu’s goal for those who haven’t seen it. #NUFC pic.twitter.com/uSsbVAHM2n
— NUFC Polls (@ToonPolls) November 5, 2016
(Youtube/Black & White Army)
The post FENOMENALNI MITROVIĆ: Nova utakmica – novi potez kojim je oduševio navijače (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

''Stotka'' Armanija, Radulja odličan!

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2016, 15:10

Italijanski evroligaš nastavlja sa pobedama na domaćoj sceni...U italijanskoj Ligi A ovog vikenda je na programu šesto kolo nacionalnog šampionata, a ekipa milanskog Armanija upisala je i šesti trijumf...Lider šampionata danas je u matine terminu gostovao ekipi Torina i posle zanimljive i efikasne...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.