Mitrović ne staje, sad je prešao u asistente, Njukasl pobedio! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2016, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović ne staje, sad je prešao u asistente, Njukasl pobedio! (video)

Njukasl nastavlja da pobeđuje, Aleksandar Mitrović nastavlja seriju dobrih partija.

Fudbaleri Njukasla pobedili su na svom stadionu ekipu Kardifa rezultatom 2:1 (2:0) u 16. kolu Čempionšipa, a naš Aleksandar Mitrović nastavlja sjajnu formu.

Aleksandar Mitrović je jedan od najboljih igrača Čempionšipa u ovom trenutku, danas je odmah na startu meča protiv Kardifa uspeo da upiše asistenciju.

On je danas već nakon tri minuta bio nesebičan, uposlio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je svog kolegu Atusa i Njukasl je na taj način stigao do prednosti protiv Kardifa.

U finišu prvog poluvremena, Gufran je povisio na 2:0, a Kardif je preko Vitingema uspeo samo da smanji prednost domaćih 15 minuta pre kraja.

Njukasl sada ima 37 bodova i ostaće lider na tabeli, pošto BRajton ima meč manje i 31 bod.

Notingem Forest, za koji nastupa naš Vladimir Stojković, remizirao je kao domaćin sa ekipom KPR rezultatom 1:1, a srpski golman je zaradio žuti karton u drugom poluvremenu.

Njegov tim je ostao tek 20. na tabeli sa samo četiri pobede u sezoni.

Pogledajte asistenciju Aleksandra Mitrovića:

Atsu's goal for those who haven't seen it. #NUFC pic.twitter.com/uSsbVAHM2n

— NUFC Polls (@ToonPolls) November 5, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovakav Mitrović nam treba u Velsu: Srbin izludeo protivnika i vrhunski asistirao u pobedi Njukasla! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Nov.2016

Aleksandar Mitrović nastavlja sa odilčnim partijama!..I ovog vikenda je iskoristio svoju šansu u prvoj postavi, i iako nije postigao gol, asistirao je Acuu za prvi gol u trećem minutu meča, u kom je Njukasl slavio protiv Kardifa 2:1...Naš napadač je bukvalno sve sam odradio posle duplog pasa i...

Nastavak na Telegraf.rs...

Mega ga je napravila, sad im "strpao" 15 poena za četvrtinu! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2016

Košarkaši Mega Leksa ugostili su slovenačku Krku u okviru osmog kola ABA lige...Gosti iz Novog Mesta su sjajno otvorili meč, a bivši igrač Mege Marko Luković je nastavio sjajnu seriju...Momak koji je minule sezone bio jedan od najboljih igrača MZT-a iz Skoplja, ove sezone je najvažniji šraf...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.