Izvor: MozzartSport.com, 23.Nov.2020, 23:41

FCSB sa bele tačke do pobede i prvog mesta!

Gaz Metan ima za čim da žali

Dva puta je FCSB vodio na gostovanju Gaz Metan Medijašu, dva puta prosipao vođstvo, ali se na kraju, ipak, radovao. Golom iz penala u 89. minutu odneo je FCSB u Bukurešt velika tri boda sa teškog gostovanja i zaseo na čelo tabele – 3:2.

Iskoristio je FCSB kiks Krajove, mada je i njemu malo fallilo da se spotakne i ostane bez celog plena protiv Gaz Metana koji je drastično podigao nivo igara u poslednje vreme i dokazao da pobede iz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prethodna dva kola nisu slučajnost.

Do inicijalne prednosti gosti su stigli u ranoj fazi utakmice preko Olarua koji je iskoristio savršen centaršut i spakovao loptu u gol. Nije Gaz Metan dugo bio u deficitu. Deakonu je u 16. minutu sigurno izveo jedanaesterac. Lopta je završila u jednoj, a golman u drugoj strani.

Tanase je propustio veliku priliku za FCSB, ali je imao sreću da mu se lopta vrati u noge. U drugom navratu bio je smireniji, nije gledao samo gol, već je primetio da se strelac prvog gola na meču, Olaru, ubacuje iz drugog plana, sačekao ga i uposlio, a Olaruu nije bilo teško da povisi na 2:1 i njegov tim sa prednošću odvede na odmor.

Znao je Gaz Metan da je odbrana slabiji deo FCSB-a i da je porozna. Nije čekao završnicu meča da napadne i to mu se isplatilo sredinom drugog poluvremena kada se Valente jako lepo snašao, šutirao iz okreta i poravnao rezultat.

Sve je išlo ka tome da će Gaz Metan i FCSB podeliti plen, ali je koncentracija popustila u završnici, a FCSB je oberučke prihvatio poklon. Skrivili su domaći igrači penal koji je Bus realizovao u 89. minutu,a odbrana gostiju nije po treći put kapitulirala.

RUMUNIJA 1 - 13. KOLO

Gaz Metan - FCSB 2:3 (1:2)

/Daekonu 16, Valente 60 - Olaru 11,31, Bus 89/

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

FCSB sa bele tačke do pobede u 90. minutu i prvog mesta! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2020, 00:27

Gaz Metan ima za čim da žali..Dva puta je FCSB vodio na gostovanju Gaz Metan Medijašu, dva puta prosipao vođstvo, ali se na kraju, ipak, radovao. Golom iz penala u 89. minutu odneo je FCSB u Bukurešt velika tri boda sa teškog gostovanja i zaseo na čelo tabele – 3:2...Iskoristio je FCSB kiks...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.