(©Reuters)
(©Reuters)

FCSB sa bele tačke do pobede u 90. minutu i prvog mesta! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.11.20. | 22:31

Gaz Metan ima za čim da žali

Dva puta je FCSB vodio na gostovanju Gaz Metan Medijašu, dva puta prosipao vođstvo, ali se na kraju, ipak, radovao. Golom iz penala u 89. minutu odneo je FCSB u Bukurešt velika tri boda sa teškog gostovanja i zaseo na čelo tabele – 3:2.

Iskoristio je FCSB kiks Krajove, mada je i njemu malo fallilo da se spotakne i ostane bez celog plena protiv Gaz Metana koji je drastično podigao nivo igara u poslednje vreme i dokazao da pobede iz prethodna dva kola nisu slučajnost. 

Izabrane vesti

Do inicijalne prednosti gosti su stigli u ranoj fazi utakmice preko Olarua koji je iskoristio savršen centaršut i spakovao loptu u gol. Nije Gaz Metan dugo bio u deficitu. Deakonu je u 16. minutu sigurno izveo jedanaesterac. Lopta je završila u jednoj, a golman u drugoj strani.


Tanase je propustio veliku priliku za FCSB, ali je imao sreću da mu se lopta vrati u noge. U drugom navratu bio je smireniji, nije gledao samo gol, već je primetio da se strelac prvog gola na meču, Olaru, ubacuje iz drugog plana, sačekao ga i uposlio, a Olaruu nije bilo teško da povisi na 2:1 i njegov tim sa prednošću odvede na odmor.


Znao je Gaz Metan da je odbrana slabiji deo FCSB-a i da je porozna. Nije čekao završnicu meča da napadne i to mu se isplatilo sredinom drugog poluvremena kada se Valente jako lepo snašao, šutirao iz okreta i poravnao rezultat.

Sve je išlo ka tome da će Gaz Metan i FCSB podeliti plen, ali je koncentracija popustila u završnici, a FCSB je oberučke prihvatio poklon. Skrivili su domaći igrači penal koji je Buš realizovao u 90. minutu, a odbrana gostiju nije po treći put kapitulirala.


RUMUNIJA 1 - 13. KOLO

Gaz Metan - FCSB 2:3 (1:2)

/Deakonu 16, Valente 60 - Olaru 11,31, Buš 90/



tagovi

FCSBGaz Metan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara