FA kup: Milner sprečio senzaciju na Etihadu, rutinski posao đavola

Izvor: Sportal.rs, 04.Jan.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FA kup: Milner sprečio senzaciju na "Etihadu", rutinski posao "đavola"

Gubio je Mančester siti u trećem kolu FA kupa do 66. minuta utakmice, ali je zahvaljujući dvostrukom strelcu Milneru prošao dalje. Poveo je Šefild Venzdej nakon 14 minuta utakmice i uspeo da sačuva prednost do kraja poluvremena. Ipak, put do mreže gostiju pronašao je Milner prvo u 66. minutu, kada je izjednačio na 1:1, a onda u prvom minutu nadoknade preokrenuo rezultat na 2:1. Aleksandar Kolarov je proveo u igri 75 minuta, umesto njega je u igru ušao Kliši.

Sautempton je odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << 1:1 protiv Ipsviča, pa ekipu Ronalda Kumana očekuje još jedan duel koji će odlučiti ko ide u narednu rudnu. Dušan Tadić je bio među starterima, a teren je napustio u 64. minutu utakmice. Aston Vila je sa minimalnim rezultatom 1:0 pobedila Blekpul, dok je Stouk sa 3:1 eliminisao Vreksam.

Fudbaleri Kvins Park Rendžersa su u trećem kolu FA kupa na svom terenu poraženi od trećeligaša Šefild junajteda sa 3:0. Gubio je već posle prvog dela igre pogotkom Meknultija, Kembel je u 49. minutu udvostručio prednost, a u četvrtom minutu nadoknade postigao drugi gol i definitivno rešio pitanje pobednika u duelu protiv očajnih “policajaca”. Inače, ovo je KPR bio prvi poraz na domaćem terenu posle devet vezanih mečeva.

U narednoj rudni FA kupa igraće i Mančester junajted koji je sa 2:0 eliminisao Jeovil. Poveli su “đavoli” pogotkom Erere u 64. minutu utakmice, dok je tačku stavio Anhel di Marija u 90. minutu utakmice.

FA Kup, 3. kolo

Subota

Barnsli – Mildsbro 0:2

Blajt – Birmingem 2:3

Bolton – Vigan 1:0

Brentford –Brajton 0:2

Kembridž junajted – Luton 2:1

Čarlton – Blekburn 1:2

Derbi – Sautport 1:0

Donkaster – Bristol Siti 1:1

Fulam – Vulvs 0:0

Hadersfild – Reding 0:1

Lester – Njukasl 1:0

Milvol – Bredford 3:3

Preston – Norič 2:0

Ročdejl – Notingem 1:0

Roteram – Bornmut 1:5

Tranmer – Svonsi 2:6

VBA – Gejtshed 7:0

Nedelja:

Sanderlend – Lids 1:0

Dover – Kristal Palas 0:4

KPR – Šefild Vednzdej 0:3

Stouk – Vreksam 3:1

Sautempton – Ipsvič 1:1

Mančester siti – Blekpul 2:1

Jeovil – Mančester junajted 0:2

Čelsi – Votford

Arsenal – Hal

Ponedeljak:

Burnli – Totenhem 20:45

Vimbldon – Liverpul 20:55

Utorak:

Skantorp – Česterfild 20:45

Everton – Vest Hem 20:45

(Foto: Beta/AP/Jon Super)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Milner sprečio bruku Sitija, Sautempton na popravnom

Izvor: Press, 04.Jan.2015

Fudbaleri Mančester Sitija plasirali su se u četvrtu rundu FA kupa, pošto su danas posle preokreta savladali Šefild Venzdi sa 2:1 (0:1). . Junak "građana" bio je dvostruki strelac DŽejms Milner, koji je pogocima u 66....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.