FA kup - Čelsi lako do trijumfa, buntovnik pogodio, debitovao Pipita! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2019, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FA kup - Čelsi lako do trijumfa, "buntovnik" pogodio, debitovao Pipita! (video)

Mauricio Sari promešao sastav, ali to nije dovelo u pitanje trijumf protiv člana Čempionšipa.

Fudbaleri Čelsija plasirali su se večeras u osminu finala FA kupa Engleske pošto su na svom terenu porazili Šefild Venzdej sa 3:0.

Svoje prve minute u novom dresu upisao je novajlija "Plavaca" Gonzalo Iguain, ali domaćin je i bez njegovih golova uspeo da porazi ekipu iz Čempionšipa.

Povela je ekipa Mauricija Sarija u 26. minutu kada je Vilijan precizno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izveo penal.

U drugom poluvremenu videli smo sličnu priču na terenu, a svaku dilemu oko pitanja pobednika otklonio je Kalum Hadson Odoi koji je nakon sjajnog driblinga savladao Vestvuda za konačnih 2:0.

Konačnih 3:0 postavio je Vilijan svojim drugim golom u 84. minutu igre.

Hadson Odoi je blizu odlaska iz kluba nakon što je saopštio upravi da želi da ode, Bajern je prvi u redu za njegov potpis, pa ostaje da se vidi hoće li se njegov status bitnije promeniti nakon ovog susreta.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva komada Vilijana, Pipita na debiju odbio da šutira penal, ali kako da slaviš kad gubiš ovakvog igrača?

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2019

Ne baš ravnopravan rival, ali ne baš ni najjači sastav Čelsija, a bez obzira sasvim uverljivih 3:0 protiv Šefild Venzdeja u četvrtom kolu FA kupa u kome je Gonzalo Iguain konačno debitovao za Plavce i iz sada ne baš razjašnjenih razlog odbio da izvede jedanaesterac pri rezultatu 0:0. O tome...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.