FA kup - Luka i drugovi priredili iznenađenje, eliminisan Totenhem! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2019, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FA kup - Luka i drugovi priredili iznenađenje, eliminisan Totenhem! (video)

Palas bolji u gradskom derbiju.

Fudbaleri Kristal Palasa plasirali su se u osminu finala engleskog FA kupa pošto su na svom terenu eliminisali Totenhem pobedom od 2:0.

Domaćin je poveo već u devetom minutu kada se Konor Vikam dobro snašao u kaznenom prostoru rivala i zatresao mrežu Gazanige.

Totenhem je i pored promešanog sastava imao terensku inicijativu, međutim Palas je svoju prednost udvostručio u 34. minutu preko Androsa Taunsenda koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iskoristio jedanaesterac.

U 45. minutu dosuđen je i kazneni udarac za Totenhem, ali Tripije nije bio precizan sa bele tačke.

U nastavku meča, puleni Maurisija Poketina su pokušavali da makar ublaže poraz, no rezultat se nije menjao.

Srpski internacionalac Luka Milivojević odigrao je poslednjih desetak minuta za svoju ekipu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FA kup - Čelsi lako do trijumfa, "buntovnik" pogodio, debitovao Pipita! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2019

Mauricio Sari promešao sastav, ali to nije dovelo u pitanje trijumf protiv člana Čempionšipa...Fudbaleri Čelsija plasirali su se večeras u osminu finala FA kupa Engleske pošto su na svom terenu porazili Šefild Venzdej sa 3:0...Svoje prve minute u novom dresu upisao je novajlija "Plavaca" Gonzalo...

Nastavak na Sportske.net...

Kup Azije - "Japansko" drugo poluvreme oduvalo Iračane, "Samuraji" u petak za trofej! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2019, 18:09

Sjajno izdanje selekcije Japana u drugom delu susreta...Fudbaleri Japana ostvarili su plasman u finale Kupa Azije pošto su danas savladali Iran sa ubedljivih 3:0...Nakon ne naročito interesantnog prvog dela meča, usledio je pravi uragan "Samuraja" koji su odličnom igrom u drugom poluvremenu prosto...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.