FA: Sanderlend i Vigan u 1/4 finala

Izvor: B92, 15.Feb.2014, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FA: Sanderlend i Vigan u 1/4 finala

Fudbaleri Sanderlenda pobedili su Sautempton sa 1:0 golom Krega Gardnera i tako postali prvi četvrtfinalisti ovogodišnjeg FA kupa.

U izjednačenom meču razliku je napravio sjajan gol Gardnera, koji je nakon povratne lopte uputio precizan i jak šut sa dvadesetak metara i savladao golmana Kelvina Dejvisa.

U subotnjem programu se igraju još dva meča osmine finala FA kupa, od 16 časova se sastaju Kardif i Vigan, dok se od 18:15 igra derbi meč između Mančester Sitija i Čelsija.

Utakmica između Šefild Venzdija i Čarltona je takođe trebala da se odigra u subotu, ali je odložena zbog poplavljenog terena.

U nedelju se sastaju Šefild Junajted i Notingem Forest, Everton i Svonsi a igra se i meč između Arsenala i Liverpula.

Poslednji meč ove runde FA kupa u ponedeljak igraju Brajton i Hal, a kompletnu najavu pročitajte ovde.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.