FA KUP: Siti torpedovao Barnsli, Kolarov dao jedan, a Tevez tri!

Izvor: MozzartSport.com, 09.Mar.2013, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FA KUP: Siti torpedovao Barnsli, Kolarov dao jedan, a Tevez tri!

Mančester Siti je maksimalno ozbiljno shvatio četvrtfinale FA kupa i drugoligaša Barnsli, pa su se gosti baš loše proveli na Etihadu! Šampion je slavio rezultatom 5:0, a u strelce je uspeo da se upiše i srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov, koji je bio starter. Ipak, gol defanzivca Sitija zasenila je briljantna igra Argentinca Karlosa...

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kolarov strelac u "petardi" Sitija, het-trik Teveza

Izvor: Press, 09.Mar.2013

Fudbaleri Mančester Sitija plasirali su se večeras u polufinale engleskog FA kupa, pošto su na svom terenu ubedljivo savladali drugoligaša Barnsli sa 5:0, a gol za "građane" dao je i srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.