Izvor: RTS, 13.Maj.2022, 12:10

Evroliga objavila dokumentarac - Srbija, zemlja MVP-jeva

Beograd je domaćin ovogodišnjeg fajnal-fora Evrolige, a elitno košarkaško takmičenje je na svom sajtu objavilo dokumentarac pod nazivom "Srbija, zemlja MVP-jeva".
Dokumentarac, kao što mu ime kaže, govori o tome kako aktuelni najkorisniji igrači tri najkvalitetnija košarkaška klupska takmičenja, dolaze baš iz Srbije

Nikola Jokić kao NBA MVP, Vasilije Micić >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kao najkorisniji igrač Evrolige i Miloš Teodosić, MVP Evrokupa.
Centar iz Sombora u međuvremenu je odbranio svoje priznanje u NBA ligi, Miloš Teodosić vodio je Virtus do trofeja u Evrokupu, za šta je poneo nagradu MVP finalne utakmice, dok će Vasilije Micić pokušati da ponovo pokori najbolje evropsko takmičenje, pošto sa Efesom učestvuje na fajnal-foru.
Finalno takmičenje Evrolige održava se u Beogradu od 19. do 21. maja.
Pored Efesa, na fajnal-foru učestvuju i Olimpijakos, Barselona i Real Madrid.  
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Micić i Lučić u drugoj najboljoj petorci Evrolige

Izvor: RTS, 13.Maj.2022

Srpski košarkaši Vladimir Lučić i Vasilije Micić nalaze se u drugoj najboljoj petorki Evrolige, saopštilo je elitno evropsko takmičenje. . Micić se treću godinu zaredom nalazi u izboru najboljih igrača Evrolige...Prošle sezone, Micić je bio proglašen za najkorisnijeg...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.