Evroliga kaznila Zvezdu, klub apeluje na navijače

Izvor: RTS, 18.Jan.2017, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga kaznila Zvezdu, klub apeluje na navijače

Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je sa 6.500 evra zbog ubacivanja metalnog novca i jednog upaljača na teren tokom utakmice 17. kola Evrolige, protiv Fenerbahčea.
Kako se navodi u saopštenju, zbog ubacivanja tvrdih predmeta tokom treće i četvrte četvrtine, klub je kažnjen sa 5.000 evra, a crveno-beli su kažnjeni sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dodatnih 1.500 evra "zbog ulaska navijača na teren nakon utakmice".

Tom prilikom, kako je naveo disciplinski sudija, "sudije, igrači i treneri oba tima su nesmetano i bez ikakvog incidenta napustili parket".
To je prva kazna za klub u 2017. godini, ali Crvena zvezda podseća na to da je klub prethodnih sezona kažnjavan u više navrata zbog sličnih incidenata, visokim novčanim kaznama, u ukupnom iznosu od više desetina hiljada evra.
Klub apeluje "na sve gledaoce i ljubitelje košarke u Srbiji" da sportski navijaju na narednim utakmicama crveno-belih u Evroligi, jer svaka naredna kazna može ponovo dovesti do suspenzije domaćeg terena.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Crvena Zvezda,   Incident

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evroliga kaznila Zvezdu zbog ispada na meču sa Fenerom!

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2017

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s kažnjen je od strane disciplinskog sudije Evrolige zbog ispada navijača na meču sa Fenerbahčeom...Šampion Srbije i regionalne ABA lige ponovo se suočava sa sankcijama zbog ponašanja neodgovornih pojedinaca koji su i u prošlosti nanosili štetu crveno-belima...Košarkaški...

Nastavak na Sportske.net...

Hrvati ljuti na Evroligu zbog kazne za Zvezdu

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jan.2017

Tokom dana obelodanjeno je da je Evroliga kaznila Košarkaški klub Crvena zvezda sa 6.500 evra zbog nepriličnog ponašanja navijača na utakmici protiv Fenerbahčea...Međutim, kada su pročitali da je kazna izrečena zbog ubacivanja kovanica u teren i ulaska navijača na isti po okončanju utakmice...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.