Evo šta je trigerovalo Murinja u finišu utakmice na Bridžu! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2018, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta je trigerovalo Murinja u finišu utakmice na "Bridžu"! (video)

Pobesneo je Portugalac, iz ovog ugla vidimo i šta se dogodilo.

Čelsi je dočekao Mančester junajted u devetom kolu Premijer lige, domaćin je izvukao bod u šestom minutu sudijske nadoknade golom Rosa Barklija.

Odmah nakon gola engleskog reprezentativca, nastao je haos ispred tunela, u glavnoj ulozi je bio Murinjo.

Najpre se nije moglo videti šta se desilo, stjuardi su pokušavali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da obuzdaju Portugalca da se ne obračuna sa nekim, a tek na drugom snimku se moglo videti i šta se zaista dogodilo.

OVDE možete videti kako je jedan gospodin u opremi Čelsija izleteo iz tunela nakon gola "Plavaca", istrčao je pravo ispred Murinja, čak je u jednom trenutku i zamahnuo ka Portugalcu, koji je kada je shvatio šta se dešava, krenuo da traži obračun sa dotičnim.

Stjuardi su na sreću sprečili veći incident, potom su se kratko i igrači sporečkali na terenu, ali su strasti smirene, ipak, nema sumnje da nas čeka užasno zanimljiva konferencija za novinare.

Treba dodati i da je po završetu susreta "Posebni" pokazivao tri prsta ka navijačima Čelsija, kao podsetnik da je sa "Plavcima" osvojio tri titule u Premijer ligi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čelsi do boda u 96, Murinjo hteo da se bije!

Izvor: Mondo, 20.Okt.2018

Bio je blizu potpunog preokreta Mančester junajted, ali je Čelsi preko Rosa Barklija u šestom minutu nadoknade uzeo bod. A onda je Žoze Murinjo potpuno pobesneo....Kakav meč na Stamford bridžu!..Tim Mauricija Sarija je igrao dobro i zasluženo vodio posle prvih 45 minuta pogotkom Antonija Ridigera...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.