Evo šta je Novaku doneo trofej na US Openu!

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2018, 01:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta je Novaku doneo trofej na US Openu!

Srbin napredovao na ATP rang listi, izjednačio rezultat Pita Samprasa i preskočio Rodžera Federera.

Trijumfom u finalu US Opena najbolji srpski teniser Novak Đoković stigao je do trećeg trofeja na poslednjem Grend slemu sezone.

U svom osmom finalu na US >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Openu Novak Đoković je savladao Huana Martina Del Potra pa će od ponedeljka boraviti na trećem mestu ATP rang liste, odmah iza Rafaela Nadala (8750) i Rodžera Federera (6900).

Đokoviću je ovo bio 14. trofej na Grend slem turnirima, pa sada može da kaže da stoji uz rame legendarnom Pitu Samprasu koji je osvoji isto toliko titula na najvećim turnirima.

Ispred Novaka Đokovića po broju Grend slem titula ostaju Rodžer Federer (20) i Rafael Nadal (17), ali se srpski teniser približio dvojici pomenutih osvajanjem Vimbldona i US Opena.

Trijumf na US Openu omogućio je Novaku Đokoviću da preskoči Rodžera Federera i ponovo zauzme prvo mesto na listi tenisera sa najvećom zaradom od turnira.

Novak je pobedom na US Openu zaradio 3.8 miliona dolara i tako stigao do 119,133,192.00 dolara inkasiranih isključivo od nagrada na turnirima.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borba za vrh - Šta "brani" vodeći dvojac, može li Novak da preskoči Nadala i Federera?

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2018

Srbin je u najboljoj mogućoj poziciji, protivnici brane poene osvojene prošle sezone, dok Đoković može samo da popravi učinak...Pobeda koju je Novak Đoković ostvario u finalu US Opena omogućila je najboljem srpskom teniseru da se ekspresno vrati u sam vrh ATP rang liste...Zahvaljujući trijumfu...

Nastavak na Sportske.net...

Pljušte čestitke - Evo ko je požurio da kaže BRAVO Novaku!

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2018

Odmah nakon finala US Opena društvene mreže preplavile su poruke koje sadrže čestitke na računa Novaka Đokovića...Najbolji srpski teniser osvojio je treći trofej na US Openu a svoju četrnaestu Grend slem titulu u karijeri...Novak je smanjio zaostatak za Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom...

Nastavak na Sportske.net...

Novak treći na listi, može li na vrh do kraja sezone?

Izvor: N1 televizija, 10.Sep.2018

Srpski teniser Novak Đoković od ponedeljka će biti treći na ATP listi, zahvaljujući tituli osvojenoj na US Openu...Novak će na toj poziciji preskočiti rivala iz finala u Njujorku Huana Martina del Potra...Srbin je trofejem na poslednjem Slemu u sezoni dobio 2.000 poena, pa će sa dosadašnjih...

Nastavak na N1 televizija...

NAJVEĆI NOVAKOV KRITIČAR ODJEDNOM PROMENIO PLOČU: Vilander je OVO jedva izgovorio za Đokovića! Teniski svet u NEVERICI!

Izvor: Kurir, 10.Sep.2018

Mats Vilander je tokom poslednjih meseci postao jedan od najvećih fanova srpskog tenisera Novaka Đokovića. Bio je toliko oduševljen trijumfom u Njujorku da je izjavio kako je Novak na dobrom putu da postane najbolji teniser svih vremena.

Nastavak na Kurir...

NOVAK JE VRATIO IGRU: Evo šta Marjan vajda kaže o Đokovićevom trijumfu u Njujorku

Izvor: Kurir, 10.Sep.2018

Marjan Vajda, trener Novaka Đokovića, rekao je da srpski teniser ponovo igra svoj najbolji tenis, i da po broju osvojenih grend slem trofeja sustiže Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.