Nadao sam se da će Sampras doći: Pit, volim te, ti si moj idol

Izvor: Vesti-online.com, 10.Sep.2018, 02:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadao sam se da će Sampras doći: Pit, volim te, ti si moj idol

Dodela trofeja je prošla u znaku podatka da se Đoković po broju titula na turnirima za grend slem (14) poravnao na trećem mestu s legendarnim američkim teniserom.

Pošto je dobio trofej iz ruku Džona Mekinroa, još jednog proslavljenog američkog tenisera, sedmostrukog grend slem pobednika, a četiri puta u Njujorku, naš najbolji teniser je, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << posle omaža Samprasu, zahvalio porodici.

- Uspeo sam zahvaljujući voljenim osobama – deci, supruzi, porodici... Oni su uvek bili tu za mene i pružali mi podršku kada je bilo najteže. Znao sam kroz šta je Huan Martin prolazio kada je imao problema sa povredama, tokom te dve-tri godine. U tim trenucima, kada se ne osećate dobro, pokušavate nešto da naučite i iz toga sam izvukao pouke.

A onda se obratio svom protivniku, velikom prijatelju:

- elim da čestitam Del Potru, on je izvanredan igrač. Prošao je kroz mnogo toga u poslednjih nekoliko godina i zaslužio je ovo. Odavno se videlo da će biti vrhunski igrač. Igrali smo kao da je fudbalski meč zbog navijača sa jedne i druge strane. Atmosfera je bila neverovatna, podržavali su i njega i mene, i nikada nisu prelazili granicu dozvoljenog. Svaka čast.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Novak: Pite, volim te, ti si moj idol!

Izvor: N1 televizija, 10.Sep.2018

Srpski teniser Novak Đoković kazao je posle finala US Opena da se nadao da će Pit Sampras prisustvovati tom meču...Novak je trijumfom u Njujorku dostigao legendarnog Amerikanca po broju Gren slem titula. Sada obojica imaju po 14 i dele treće mesto večne liste, iza Rodžera Federera (20) i Rafaela...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.