Izvor: MozzartSport.com, 19.Avg.2021, 23:06

Evo pregleda rezultata najvažnijih dešavanja sa najvećeg kontinenta

AZIJA: Mehmedovićeva dva komada malo Tampinesu, Paulinjo i Alioski spasili Al Ahli

NANTONG – HELONGĐANG 0:6 (0:4)

(Fudbal, Kup Kine)

Očekivano favorizovani Helongđang je u kineskom kupu lako pregrmeo gostovanje Nantongu. Već na poluvremenu je sve bilo jasno pošto su gosti vodili sa ogromnih 4:0. Do kraja su smanjili gas, postigli još dva gola i slavili ubedljivu pobedu.

BARIDHARA – SALF SPORTING 1:3 (0:2)
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
(Fudbal, Bangladeš 1)

U finiš ulazi i prvenstvo Bangladeša. Još tri kola su ostala do kraja, ali se praktično sve bitno zna. I ko je šampion, i ko ispada. Tako većina timova igra rasterećenije i pada mnogo golova. Baš kao i danas u duelu Baridhare i Salf Sportinga u kojem su gosti slavili sa 3:1.

BALESTER – TAMPINES 5:2 (2:2)

(Fudbal, Singapur 1)

Tampines je umesto borbe za titulu ušao u crnu seriju koja ga vuče da donjem delu tabele. Danas su zabeležili i treći uzastopni poraz. Iznenađujuće lako ih je savladao Balester. Iako je nekadašnji fudbaler Čukaričkog Zehrudin Mehmedović dao dva gola za Tampines u prvom poluvremenu, na drugoj strani je bio još raspoloženiji Hrvat Žužul koji je het-trikom doneo pobedu svom timu.

AL HAZM – AL AHLI 2:2 (2:0)

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Ni dolazak Besnika Hasija na klupu umesto Vladana Milojevića, ni dovođenja zvučnih pojačanja ne nagoveštavaju bolje dane za saudijski Al Ahli. Jedan od najpopularnijih klubova u državi je sezonu otvorio sa dva remija. Drugi je danas jedva iščupao na gostovanju Al Hazmu koji je vodio 2:0 do 78. minuta ali su velika pojačanja Alioski i Paulinjo doneli bod gostima iz Džede.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AZIJA: Mehmedovićeva dva komada malo Tampinesu, Paulinjo i Alioski spasili Al Ahli

Izvor: MozzartSport.com, 19.Avg.2021

Evo pregleda rezultata najvažnijih dešavanja sa najvećeg kontinenta..NANTONG – HELONGĐANG 0:6 (0:4)..(Fudbal, Kup Kine)..Očekivano favorizovani Helongđang je u kineskom kupu lako pregrmeo gostovanje Nantongu. Već na poluvremenu je sve bilo jasno pošto su gosti vodili sa ogromnih 4:0. Do kraja...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.