Eurobasket (kval.) - Prvak Evrope poražen u Mađarskoj!

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2020, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eurobasket (kval.) - Prvak Evrope poražen u Mađarskoj!

Loš početak kvalifikacija za Slovence.

Košarkaši Slovenije, aktuelni prvaci Evrope, doživeli su poraz na startu kvalifikacija za Eurobasket i to u Mađarskoj, rezultatom 77:75.

Vodili su Slovenci većim delom susreta, imali su i višak od 10 poena u drugom kvartalu, ali su Mađari odličnom igrom u poslednjoj deonici uveli meč u neizvesnu završnicu.

Zoltan Perl je sa penala doneo prednost domaćinu na četiri i po sekunde do kraja, Slovenci nisu imali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tajm-aut, odmah su krenuli u poslednji napad, Jaka Blažič je izgubio loptu i to je bilo to.

Rosko Alen je predvodio Mađarsku do trijumfa sa 16 poena, po 15 su dodali Perl i Vojvoda.

U Sloveniji 18 poena Blažiča, dva manje je dodao novajlija Džordan Morgan, imao je naturalizovani Amerikanac i devet skokova.

Slovenci u drugom kolu čekaju Austriju, osokoljena Mađarska gostuje u Ukrajini.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Evroliga - Himki slavio u Milanu, Žalgiris u Vitoriji!

Izvor: Sportske.net, 21.Feb.2020, 00:41

Odigrana su još dva susreta 25. kola Evrolige...Košarkaši Olimpije Milano su doživeli poraz na svom parketu od Himkija, rezultatom 69:78...Gosti iz Rusije su vodili većim delom susreta, na prvi odmor su otišli sa pet poena viška, ali je Armani spustio zaostatak na samo pola koša pred odlazak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.