Euforija na jugu, pet se peva „Real iz Niša sve redom šiša“

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Apr.2013, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euforija na jugu, pet se peva „Real iz Niša sve redom šiša“

Izvojevali su fudbaleri niškog Radničkog još jednu, petu uzastopnu pobedu ovog proleća. Bili su bolji od Spartaka i posle 2:0 na Čairu uknjižili još jednu „trojku“.
Kao da je sve ovo jedan prelepi san. Iskren da budem, da mi je neko uoči početka proleća i pred prvih šest utakmica ponudio polovinu mogućih bodova, bez razmišljanja bih prihvatio – priča Saša Mrkić, trener Nišlija.
Posle 16 osvojenih bodova na šest mečeva Radnički je najuspešniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << klub ovog proleća. Šta je najviše doprinelo kvalitetnim igrama i pobedama?
Nemam posebno objašnjenje. Kad sam došao u klub, na samo četiri dana pre nastavka sezone, bio sam svestan da nas čeka mnogo rada i realizacija jednog od najtežih zadataka – borba za opstanak. Bio sam optimista. Računao sam da će nam biti potrebno najmanje 22 boda za siguran opstanak. U tom trenutku Radnički je imao samo 14.
U Nišu i južnoj Srbiji ponovo je, kao nekada, pre tri decenije, aktuelna pesma „Real iz Niša sve redom šiša“. Saša Mrkić na sve to dodaje:
Prijaju priznanja i čestitke, ali za slavlje nema još uvek mesta. Mi smo se već okrenuli narednoj utakmici, koju u Borči igramo protiv BSK. Možda na njoj, a to nameravamo, oborimo nove klupske rekorde… – rekao je Saša Mrkić, trener Radničkog.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.