Euforija među navijačima Liverpula, transfer Nejmara znači i veliki povratak? Ovo je ponuda?

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euforija među navijačima Liverpula, transfer Nejmara znači i veliki povratak? Ovo je ponuda?

Jasne su namere Redsa, čini se da bi ovo bio i najbolji rasplet za sve...

Barselona će učiniti sve da proda Kutinja, tvrde španski mediji.

Navodno PSŽ im je tražio 220 miliona evra za Nejmara, Katalonci moraju da prodaju igrače jer Parižani neće ni Kutinja, ni Dembelea.

Nije tajna, Barsa nema novac, morala je da uzme kredit kako bi platila klauzulu za Grizmana i sada je plan da se oslobode Dembelea koga želi Bajern i Kutinja koji bi da se vrati u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Liverpul.

PSŽ će samo prihvatiti igrača u zamenu za novac, ako se radi o defanzivcu, konkretno Umtitiju, pa Barselona možda mora i tu da traži zamenu, čak je jedna od ideja Košćelni, kapiten Arsenala koji je odbio da ide na pripreme.

Ali, vratimo se Kutinju.

On nije ni raspoložen da ode u Francusku, ali ni u Junajted zbog svoje prošlosti.

Navodno Liverpul nudi Barseloni da pozajmi Kutinja na dve sezone, da obavezan otkup bude blizu 100 miliona evra.

Naravno, tako bi Liverpul podelio ulaganja na sledeća dva leta, Kutinjo je za klub u 200 utakmica dao 54 gola i imao 45 asistencija, u Barsi je za 76 mečeva, 21 put pogodio protivničku mrežu i predstavlja razočaranje, iako je bez bonusa plaćen 140 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nejmar baš očajan, nije samo Barsa, pristaje da ode u jedan od ova četiri kluba!

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2019, 09:18

Brazilcu sada samo bitno da pobegne iz Pariza, ali nijedan od ovih transfera nije realan. Njegova marketinška vrednost sada veća od igračke....Nejmar svim silama želi iz PSŽ, to je potvrdio i trener Tuhel koji je priznao da mu je Brazilac na kraju prošle sezone rekao da ne želi više da igra za...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.