Euforija među navijačima Liverpula, transfer Nejmara znači i veliki povratak? Ovo je ponuda?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 16.07.2019.
15:30
Izvor: Sportske.net

Jasne su namere Redsa, čini se da bi ovo bio i najbolji rasplet za sve...

EPA-EFE/JON SUPER
EPA-EFE/JON SUPER

Povezane vesti

Barselona će učiniti sve da proda Kutinja, tvrde španski mediji.

Navodno PSŽ im je tražio 220 miliona evra za Nejmara, Katalonci moraju da prodaju igrače jer Parižani neće ni Kutinja, ni Dembelea.

Nije tajna, Barsa nema novac, morala je da uzme kredit kako bi platila klauzulu za Grizmana i sada je plan da se oslobode Dembelea koga želi Bajern i Kutinja koji bi da se vrati u Liverpul.

PSŽ će samo prihvatiti igrača u zamenu za novac, ako se radi o defanzivcu, konkretno Umtitiju, pa Barselona možda mora i tu da traži zamenu, čak je jedna od ideja Košćelni, kapiten Arsenala koji je odbio da ide na pripreme.

Ali, vratimo se Kutinju.

On nije ni raspoložen da ode u Francusku, ali ni u Junajted zbog svoje prošlosti.

Navodno Liverpul nudi Barseloni da pozajmi Kutinja na dve sezone, da obavezan otkup bude blizu 100 miliona evra.

Naravno, tako bi Liverpul podelio ulaganja na sledeća dva leta, Kutinjo je za klub u 200 utakmica dao 54 gola i imao 45 asistencija, u Barsi je za 76 mečeva, 21 put pogodio protivničku mrežu i predstavlja razočaranje, iako je bez bonusa plaćen 140 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_mladen_
Wednesday, 17.07.2019
22:02

Po nekoj ceni koja bi odgovarala Liverpulu, lagano bih ga vratio. Njegova prodaja je omogucila kupovinu odlicnih igraca, a sa njim bi dobili igraca koji zna sistem i igraca za rotaciju a ne gubis na kvalitetu. Sad koliko je ovo izvodljivo videcemo, oni otvoreno kazu da zavisi od Liverpula, tj. da li ga zeli.

avatar
MarioJ
Wednesday, 17.07.2019
09:41

Liverpulu treba štooper da ga upari sa Van Dajkom i kvalitetan vezni igrač.

avatar
äxwell
Wednesday, 17.07.2019
13:14

Sto stoper? Veznjak? Zasto? Tu su barem popunjeni. Gomez se vratio, Matip igrao na nivou Virgila proslu polusezonu..Stvarno nema potrebe za tim pozicijama..Ne bi bilo lose pojacati klupu samo...Ali prvotimci nisu potrebni.

avatar
Kolos
Tuesday, 16.07.2019
18:56

Ma kakva euforija ljudi šta vam je? A ni od transfera nema ništa, ova vest nema ni izvor samo se šuška, što je očigledno čim Cou napušta Barsu (mada ni to ne verujem). A i ne treba nam igrač koga bole leđa svakih 6 meseci 😊

avatar
JC\'90
Tuesday, 16.07.2019
18:14
avatar
Amalainter
Tuesday, 16.07.2019
18:09

Klop ih izigrao kao beba zvecku.. 😂 😂

avatar
xman
Tuesday, 16.07.2019
16:36

Mozda je ipak on ta kockica koja fali za osvajanje PL..jeste da imamo dobar tim i da bi bio konkurentan za sve trofeje i bez dolazaka, ali ja sam zeljan nekog novog imena, pa makar to bio i Kutinjo

avatar
äxwell
Wednesday, 17.07.2019
00:00

Njegov odlazak je bila kockica koja je falila da napokon osvojimo veliki trofej! Ne samo sto smo sa tim parama doveli VVD-a i Alisona, vec smo ojacali i takticki. Njegovu poziciju je popunio jedan veznjak koji mnogo vise doprinosi presingu nego on. Nije slucajno da je odbrana ojacala nakon njegovog odlaska. Nikada se on nije uklapao u Klopov stil i bas zato sam siguran da ga Klop ne zeli.

avatar
_mladen_
Wednesday, 17.07.2019
21:59

Ne bih ja bas rekao da igrac kao Kutinjo ovom timu ne bi dao novu dimenziju. Sta mislis zasto bekovi imaju po 10+ asistencija ove sezone? Jer je sredina previse jednolicna. svi su trkaci. Ox i Keita ako bi imali odlicne sezone to bi bila druga prica. Mada opet igrac koji moze jednim udarcem da resi ove bunker ekipe je Kutinjo, a sada to Liverpul nema. Nije ti potrebno protiv takvih ekipa toliko defazivnih igraca. Osim toga ovaj tim i ne vrsi presing toliki kao sto je radio upravo kada je Kutinjo bio u ekipi.

avatar
xman
Wednesday, 17.07.2019
18:34

Sto se odbrane tice, njegov odlazak se poklopio sa dolaskom VVDa, tako da mislim da je ipak to presudilo. Sto se tice trofeja, ima li smo sansu i prosle god da osvojimo, pa opet nismo, iako njega nije bilo. Tako da mislim da njegov odlazak nije bio presudan za napredak kluba, ali bi njegov dolazak(ako gledamo samo fudbalske kvalitete) mnogo znacio, pogotovo u tvrdim utakmicama, jer je Kutinjo covjek koji je jednim potezom resavao meceve, a takvog igraca definitivno nemamo..ovo je samo moje misljenje, svakako da vise vjerujem Klopu i njegovim pomocnicima

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 16.07.2019
15:59

Smesni liverpul ce se bas uniziti ako ga vrate nakon svega sto im je uradio i nacina na koji je otisao, bukvalno je plakao da ga puste u veci klub, pa tako se nebi ponasali igraci koje ne pustaju iz djirone da predju u real

avatar
xman
Wednesday, 17.07.2019
10:57

Mnogi veliki klubovi su vracali svoje igrace posle par godina, ne bi Liverpul bio prvi..a Barselona se ne bi unizila povratkom Nejmara?

avatar
simpley red
Thursday, 18.07.2019
07:14
avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 17.07.2019
13:17

Naravno da bi se i barselona unizila, cak i daleko vise od vas jer su cvileli i molili ga da ne ide ali je ipak otisao, i to za novcem a kutinjo je bar otisao za trofejima. Nije problem vratiti bivseg igraca ali je problem nacin na koji je kutinjo otisao, bukvalno je pljunuo na liverpul onakvim ponasanjem i indirektno porucio da je barselona daleko veci klub, plus je tima pokazao da liverpul nije u stanju da zadrzi najbolje igrace i time direktno narusio reputaciju klubu. I sam znas koliko su vas sprdali na tu temu

avatar
äxwell
Wednesday, 17.07.2019
13:16

Ma ignorisite ove krznene zivotinjice..Ne zanima njega konstruktivna diskusija vec samo jadan troluje...Valjda dobije neku satisfakciju kada se sakrije iza tog profila, a i sigurnije je. Ovako ne bi izazivao uzivo. U to sam siguran.

avatar
Red blood
Tuesday, 16.07.2019
15:44

Barselona je tih 100tinjak miliona eura,iliti 88 miliona funti jos uvek duzna Liverpulu..tako da je neki plan dvogodisnja pozajmica,a nakon toga otpisivanje duga,uz ostanak Kutinja.
Ali i dalje ove vesti pristizu sa raznih strana,ali ne iz krugova bliskih Liverpulu.
Mada je danas Felipeov agent otvoreno flertovao sa Liverpulom,ali na kraju je izjavio da je ipak odluka na Crvenima,da li ce ponuda uopste stici i da li im Kutinjo u ovom momentu treba.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 16.07.2019
15:32

Totalno ga upropastila barsa