Espirito Santo i Azar najbolji u septembru u Premijer ligi

Izvor: RTS, 12.Okt.2018, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Espirito Santo i Azar najbolji u septembru u Premijer ligi

Menadžer Vulvsa Nunjo Espirito Santo i fudbaler Čelsija Eden Azar proglašeni su za najbolje u Premijer ligi u septembru.
Azar je prošlog meseca dao pet golova na četiri utakmice, protiv Kardifa dva, Bornmuta i jako efektan protiv Liverpula kada je "promešao" odbranu i zasluženo dobio nagradu u konkurenciji Aleksandra Lakazeta (Arsenal), Gilfija Sigurdsona (Everton), Vilija Bolija (Vulvsi), Rahima Sterlinga >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << (Mančester siti) i Džejsma Medisona (Lester).

Vulvsi Espirita Santa oduševili su u septembru sa tri pobede bez primljenog gola (Vest Hem, Barnli i Sautempton), uz remi na Old Trafordu protiv Mančester junajteda 1:1, posle čega je Portugalac imenovan za priznanje.
Espirito Santo je pobedio u izboru ispred Arsenalovog Unaja Emerija, Jirgena Klopa iz Liverpula i Pepa Gvardiole iz Mančester Sitija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Azar i Espirito Santo dobili septembarske nagrade u PL

Izvor: N1 televizija, 12.Okt.2018

Fudbaler Čelsija Eden Azar je proglašen za najboljeg igrača meseca septembra u Premijer ligi dok je menadžer Vulverhemptona Nuno Espirito Santo najbolji menadžer lige...Po očekivanjima Eden Azar je proglašen za najboljeg fudbalera u septembru, a u tom mesecu Belgijanacje za Čelsi dao pet golova...

Nastavak na N1 televizija...

Staridžova "bomba" protiv Čelsija gol meseca u PL VIDEO

Izvor: B92, 12.Okt.2018

Fudbaler LIverpula Danijel Staridž osvojio je nagradu za najbolji gol meseca septembra u Premijer ligi.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.