Azar i Espirito Santo dobili septembarske nagrade u PL

Izvor: N1 televizija, 12.Okt.2018, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azar i Espirito Santo dobili septembarske nagrade u PL

Fudbaler Čelsija Eden Azar je proglašen za najboljeg igrača meseca septembra u Premijer ligi dok je menadžer Vulverhemptona Nuno Espirito Santo najbolji menadžer lige.

Po očekivanjima Eden Azar je proglašen za najboljeg fudbalera u septembru, a u tom mesecu Belgijanacje za Čelsi dao pet golova u četiri meča. On je tri gola dao Kardif Sitiju. a po jedan je postigao protiv Liverpula i Bornmuta.

BREAKING: @Wolves boss Nuno Espirito Santo wins @premierleague Manager >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << of the Month award for September. #SSNpic.twitter.com/opi40d5Qw1

Nagradu za menadžera meseca dobio je portugalski stručnjak Nuno Espirito Santo koji predvodi Vulverhempton. Vulfsi su u septembru izgubili bodove jedino na "Old trafordu" gde su sa Mančesterom igrali 1:1, a to je ujedno i jedini gol koji su primili u septembru u Premijer ligi. Bili su bolji od Sautemptona 2:0, dok su Barnli i Vest Hem savladali 1:0.

Nagradu za gol meseca dobio je Danijel Staridž koji je svojim pogotkom doneo bod Liverpulu u duelu sa Čelsijem.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PL: Belgijanac, Portugalac i Englez najbolji u septembru (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2018

Dodeljene su i nagrade za deveti mesec tekuće godine, drugi u sezoni u engleskom fudbalu...Kako je i zvanično objavljeno, za najboljeg igrača u septembru proglašen je Eden Azar...Belgijanac je blistao u dresu Čelsija, u dva trijumfa i dva remija "Plavaca" upisao je čak pet pogodaka, a sjajnu formu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.