Eredivizija - Ajaks strepeo, ali ipak slavio na prvom meču u godini (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eredivizija - Ajaks strepeo, ali ipak slavio na prvom meču u godini (video)

Ekipa Erika ten Haga pobedom je otpočela drugi deo sezone.

Fudbaleri Ajaksa su slavili pred svojim navijačima protiv roterdamske Sparte, rezultatom 2:1 (1:0) u prvom zvaničnom meču po povratku sa pauze.

Poveli su u 15. minutu, Van de Bek je sa par metara zakucao loptu u mrežu gostiju za 1:0.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi nakon 15 minuta igre u nastavku Gravenberh povisio na 2:0, na asistenciju Ekelenkampa.

Usledila je bolja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igra gostiju, koji u 74. minutu dolaze do pogotka preko rezerviste Piroa.

Imali su gosti do kraja još par prilika da dođu do boda, mladi Martinez je skinuo i jedan pokušaj sa linije, ali je Onana ipak ostao nesavladan, te je Ajaks trijumfalno počeo 2020. godinu.

Prvi su na tabeli sa 44 osvojena boda, imaju tri više od AZ Alkmara, Sparta 11. sa 24 boda manje od današnjeg rivala.

Za "Kopljanike" je i ovoga puta svih 90 minuta odigrao reprezentativac Srbije Dušan Tadić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ajaks na mišiće do prve pobede u 2020, Gravenberh je nova zvezda Amsterdama

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2020

Izgleda da tri nedelje pauze nisu baš prijale Ajaksu, šampionska mašina je usporila od stajanja. Zato je prvu utakmicu u 2020. godini protiv Sparte dobila na mišiće, uz dosta sreće pet minuta pre kraja, kada su gosti promašili veliku šansu za izjednačenje – 2:1. Ako igra i rezultat ne mogu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.