Epidemija besnila u Kelnu, temperatura porasla do usijanja! I Gaćinović je “kriv“

Izvor: MozzartSport.com, 21.Sep.2017, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epidemija besnila u Kelnu, temperatura porasla do usijanja! I Gaćinović je “kriv“

Jarčevi jednostavno ne mogu da veruju šta im se dešava ove sezone

Igra očajna, rezultati još gori. Ali pet poraza i gol razlika 1:13 posle prvih pet kola Bundeslige? Ne može biti da je Keln baš toliko loš? Na Rajn Neker stadionu uveravaju da ima i do nekakvih crnih sila koje su Jarčeve napravile u najveće tragičare početka sezone u Nemačkoj.

Posle debakla (0:5) na gostovanju kod Dortmunda, kada je Borusija drugi gol postigla posle, smatraju u Kelnu, očiglednog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << faula nad golmanom, Jarčevi su još jednom bili žrtva video tehnologije. Paranoja je počela da se razvija. Trener Peter Šteger, sportski direktor Jerg Šmatke i svi igrači počeli su da veruju u teorije zavere.

U čemu je reč? Protiv Ajntrahta iz Franfkurta minimalac od 0:1. Jedini gol na utakmici pao je sa penala koji je sviran zbog navodnog prekršaja nad Mijatom Gaćinovićem. Zaista sumnjiva situacija. Lukavo je postupio srpski reprezentativac i prevalio se preko ruke golmana Tima Horna.

"Ludilo! Dirao sam loptu. Neshvatljivo, neverovatno. I uvek mi izvučemo deblji kraj", žali se Horn podsećajući da su Kelnovi igrači tražili od sudije Martina Petersena da pozove u pomoć video tehnologiju, ali im se nije isplatilo.

I ne samo to, kad su kasnije Kelnovi igrači tražili penal zbog navodnog prekršaja Simona Faleta nad Leonardom Bitenkurom opet se Petersen oglušio o njihov zahtev. Video tehnologija je do sada radila samo protiv Kelna, nikako u korist tima.

"Glupost, velika glupost", kivan je defanzivac Dominik Hajnc.

"Čak nam je i Gaćinović rekao da nije bio penal", dodaje Bitenkur.

Žalopojke neće promeniti rezultat. Keln će ostati zakovan na začelju sa nadom da mu na nedeljnom gostovanju kod Hanovera kriza neće biti dodadno produbljena. Baš takvom ishodu nadaju se u Crvenoj zvezdi, jer ako Jarčevi i ostanu na samom dnu fokus će im se sa Lige Evrope vrlo brzo vratiti na nacionalno prvenstvo. Umeli su nemački klubovi, setite se samo Augzburga, da podbace u Evropi kad im u otadžbini gori pod nogama.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.