Entoni Džošua 13 od 13 - nokautom!

Izvor: Mondo, 31.Maj.2015, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Entoni Džošua 13 od 13 - nokautom!

Olimpijski šampion iz Londona odbranio titulu prvaka sveta u verziji WBC pošto je u drugoj rundi nokautirao Kevina Džonsona iz Amerike.

Entoni Džošua ne posustaje!

U trinaestom profi meču u superteškoj kategoriji ostvario je isto toliko pobeda. Sve nokautom!

Britanac je u subotu u Londonu branio titulu prvaka sveta u verziji WBC i odbranio je brzo, već na početku druge runde. Na zemlji se našao veteran iz Amerike Kevin Džonson. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Nekada veliki potencijal, koga je 2009. godine Vitali Kličko sprečio da se okiti titulom, nije imao nikave šanse protiv raspoloženog, bržeg i jačeg Džošue.

"Ovaj meč je pokazao da imam moć. Za sada sve ide po planu, ali znam da će biti sve teže i teže", reako je Britanac posle borbe prozvavši protivnike koji su ocenili da Džošua nema potencijal za najveće domete.

"Držaču se ljudi koji su me doveli do trona, a ostali koji misle da sam 'gotov' - dalje ruke od mene", dodao je Britanac za koga je promoter Edi Hirn rekao da će pobediti svakog na svetu u superteškoj kategoriji.

Naredni meč Džošua će imati 18. jula u Mančesteru. Ime protivnika još nije poznato.



Izvor: youtube
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   London

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVA ZVEZDA Ovaj bokser samo nokautira i ne zna za poraz

Izvor: Blic, 31.Maj.2015

Entoni Džošua je bokser koji ruši sve pred sobom - ima 13 pobeda iz 13 borbi i svih 13 nokautom, a poslednja žrtva olimpijskog šampiona iz Londona bio je Kevin Džonson...Džošua (25) je odbranio titulu prvaka sveta u WBC verziji na, malo je reći, dominantan način, pošto je već u drugoj rundi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.