Enrike se već oprostio od Mbapea: Želim mu sve najbolje

Izvor: B92, 10.Mar.2024, 17:54

Enrike se već oprostio od Mbapea: Želim mu sve najbolje

Trener Pari Sen Žermena Luis Enrike praktično je potvrdio ono što se već zna - da će Kilijan Mbape na kraju sezone napustiti klub u preći u Real Madrid.

Španski trener je nakon meča sa Remsom (2:2) dao izjavu pred kamerama koja jasno ukazuje na rastanak kluba i najboljeg igrača na leto.

Enrike je polako počeo da navikava ekipu da igra bez Mbapea kojeg je u nedelju uveo sa klupe u 72. minutu.

A nakon meča je bio nedvosmislen.

"Mogu samo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da poželim Kilijanu Mbapeu sve najbolje u budućnosti. On je neverovatan igrač i još bolja osoba. Želim mu sve najbolje", poručio je Enrike koji je u toku prethodne nedelje već rekao da ekipa "pre ili kasnije mora da počne da se navikava da igra bez Kilijana".

U Ligi šampiona, ipak, nema takav luksuz pa Mbapea maksimalno koristi u elitnom takmičenju sve dok je tu.

Enrike je potom na konfereneciji za medije rekao da "ne zna i da nema odgovor" na pitanje da li će Mbapea do kraja sezone u Francuskoj koristiti samo kao rezervu.

Bez Mbapea na terenu od starta, Parižani danas nisu uspeli da dođu do pobede.

"Mislim da su svi igrači koji su ušli sa klupe danas odigrali dobro, bili su aktivni, Kilijan takođe. Mogu samo da poželim Mbapeu sve najbolje. Kao igrač je broj jedan, a kao osoba još bolji. Ali to nije tema, tema je tim i problemi u ekipi koje ja moram da rešavam ako postoje. Ja sam tu da dosnosim odluke."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.