Mbape rezerva – novi kiks PSŽ-a

Izvor: B92, 10.Mar.2024, 16:08

Mbape rezerva – novi kiks PSŽ-a

Fudbaleri Pari Žermena treći meč zaredom u prvenstvu Francuske odirali su nerešeno - u nedelju popodne na svom terenu protiv Remsa 2:2 (2:2).

Trener Parižana Luis Enrike ponovo je meč počeo bez prve zvezde tima Kilijana Mbapea, kojeg je uveo tek u 72. minutu.

Mbape je tada uneo mnogo živosti u navalu, kreirao šanse, našao se u dve dobre prilike, ali su se igrači Remsa odbranili i ostvarili veliki rezultat na najtežem gostovanju.

Prethodno, PSŽ >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je igrao nerešeno sa Renom (1:1) i Monakom (0:0) ali ne brinu u taboru prvaka da im prvo mesto može biti ugroženo pošto drugoplasiranom Brestu "beže" deset bodova.

Strelci golova za goste bili su reprezentativac Zimbabvea Maršal Munetsi, pogodio je već u 6. minutu na asistenciju Oumara Dijakitea, a ovaj drugi je krunisao svoju sjajnu partiju pogotkom u 45. minutu.

Između golova gostiju, za Parižane su pogađali Junis Abdelhamid u 17. minutu - autogol je u pitanju, i Gonsalo Ramos dva minuta kasnije.

Nakon drugog gola "svetaca" delovalo je da meč ide u željenom pravcu po njih.

Rems je, ipak, pokazao kvalitet.

Očekivala otuda totalna ofanziva Parižana u nastavku, posebno nakon što je Mbape kročio na teren međutim odbrana Remsa je imala spreman odgovor, doduše i faktor sreće u pojedinim situacijama je sačuvao goste.

Liga 1, 25. kolo

Petak

Nica - Monpelje 1:2 (1:2)

Boga 12 - Todibo 10ag, Savanije 42p

Subota

Lorijan - Lion 0:2 (0:0)

Taljafiko 52, Balde 64

Lans - Brest 1:0 (1:0)

Agilar 32

Nedelja

Pari Sen Žermen - Rems 2:2 (2:2)

Abdelhamid 17ag, Ramos 19 - Munetsi 7, Dijakite 45

15.00: Strazbur - Monako

15.00 Avr - Tuluz

15.00 Mec - Klermon

17.05 Lil - Ren

20.45 Olimpik Marsej - Nant

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sveci se teško privikavaju na život bez Mbapea: Enrike opet zakucao na klupu Kilijana, PSŽ ponovo kiksnuo

Izvor: Sportal.rs, 10.Mar.2024

Fudbaleri Pari Žermena napravili su novi kiks u Ligi 1 - treći meč zaredom nisu uspeli da trijumfuju i osvojili su samo bod. Ovoga puta su remizirali sa Remsom kod kuće rezultatom 2:2 u 25. rundi domaćeg prvenstva.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.