Enrike demantovao sukob sa Mesijem

Izvor: B92, 07.Jan.2015, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Enrike demantovao sukob sa Mesijem

Trener Barselone Luis Enrike demantovao je pisanja španskih medija da ne razgovara sa prvom zvezdom kluba Lionelom Mesijem.

„Marka“ je u utorak prenela da su tenzije između Enrikea i Mesija dostigle vrhunac i da su se njih dvojica „potpuno razišli“.

Međutim, bivši fudbaler ’Blaugrane’ demantovao je takve spekulacije na konferenciji za medije.

„Razgovaram sa svim igračima i asistentima, sa nekima više od ostalih. Rekao sam odavno, Mesi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je najvažniji igrač na svetu i najbolji fudbaler našeg tima. Razgovaram lično sa njima, ne brojim sastanke i sve igrače tretiram na isti način. Nemoguće je drugačije, kao što svoju decu tretiram jednako“, rekao je Enrike.

Posle poraza od Real Sosijedada i propuštene šanse da se prestigne Real Madrid na tabeli, atmosfera u svlačionici katalonskog giganta poprilično je narušena.

„Neću potvrditi niti demantovati vesti koje su se pojavile poslednjih dana, radim samo ono što mislim da je dobro za klub. Stvari koje su se desile u svlačionici ostaju u svlačionici. Neću otkriti o čemu smo razgovarali, želim da atmosferu održim pozitivnom“, dodao je trener Barse.

Španski mediji pisali su u utorak da je Enrike dobio ultimatum od uprave kluba.

„Nisam dobio ultimatum od predsednika kluba. Nikada nisam imao takvu pretnju u karijeri“, zaključio je Enrike.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Enrike: Imam podršku igrača i uprave

Izvor: Sportal.rs, 07.Jan.2015

Sve je u najboljem redu na relaciji Luis Enrike - Lionel Mesi, ako je verovati treneru Barselone, koji je u sredu na pres konferenciji demantovao sukob sa prvom zvezdom tima, o čemu ovih dana "bruje" mediji u Španiji, a i šire...- Sa svim igračima imam isti odnos kakav sam imao i na početku sezone,...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.