Sreda, 07.01.2015.

13:25

Enrike demantovao sukob sa Mesijem

Trener Barselone Luis Enrike demantovao je pisanja španskih medija da ne razgovara sa prvom zvezdom kluba Lionelom Mesijem.

Izvor: ÐN

Default images
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

„Marka“ je u utorak prenela da su tenzije između Enrikea i Mesija dostigle vrhunac i da su se njih dvojica „potpuno razišli“.

Međutim, bivši fudbaler ’Blaugrane’ demantovao je takve spekulacije na konferenciji za medije.

„Razgovaram sa svim igračima i asistentima, sa nekima više od ostalih. Rekao sam odavno, Mesi je najvažniji igrač na svetu i najbolji fudbaler našeg tima. Razgovaram lično sa njima, ne brojim sastanke i sve igrače tretiram na isti način. Nemoguće je drugačije, kao što svoju decu tretiram jednako“, rekao je Enrike.

Posle poraza od Real Sosijedada i propuštene šanse da se prestigne Real Madrid na tabeli, atmosfera u svlačionici katalonskog giganta poprilično je narušena.

„Neću potvrditi niti demantovati vesti koje su se pojavile poslednjih dana, radim samo ono što mislim da je dobro za klub. Stvari koje su se desile u svlačionici ostaju u svlačionici. Neću otkriti o čemu smo razgovarali, želim da atmosferu održim pozitivnom“, dodao je trener Barse.

Španski mediji pisali su u utorak da je Enrike dobio ultimatum od uprave kluba.

„Nisam dobio ultimatum od predsednika kluba. Nikada nisam imao takvu pretnju u karijeri“, zaključio je Enrike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

8 h

Podeli: