Ende! U Minhenu prelomili, Kostić doneo presudu, Kovač je bivši! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2019, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ende! U Minhenu prelomili, Kostić doneo presudu, Kovač je bivši! (foto)

Hrvat ipak nije preživeo debakl u Frankfurtu.

Bajern Minhen ne briljira na početku ove sezone, vladar Bundeslige se nalazi na četvrtoj poziciji posle deset odigranih kola. Juče su Bavarci doživeli pravo poniženje od Ajntrahta kada su u Frankfurtu izgubili rezultatom 5:1.

Delovalo je da će Kovaču biti pružena još jedna šansa, ali ipak do toga neće doći.

Uprava Bajern Minhena se oglasila večeras preko svog Tviter naloga, odlučeno je da raskinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << saradnju sa hrvatskim stručnjakom i nekadašnjim trenerom upravo Ajntrahta.

Hansi Flik će preuzeti vođenje kluba u narednom periodu.

FC Bayern parts ways with Niko Kovac. pic.twitter.com/xl0sjaZAqC

— FC Bayern English (@FCBayernEN) November 3, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kovač bivši, ko će sesti na vrelu klupu Bavaraca?

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2019

Za sada se izdvaja jedno ime...Niko Kovač je preživeo tek deset kola na klupi vladara Bundeslige...Delovalo je da će mu čelnici Bajerna pružiti još jednu priliku, ali poraz od njegovo nekadašnjeg tima rezultatom 5:1 u Frankfurtu je bila kap koja je prelila čašu. Na sajtu nemačkog tima se navodi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.