Kovač bivši, ko će sesti na vrelu klupu Bavaraca?

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2019, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovač bivši, ko će sesti na vrelu klupu Bavaraca?

Za sada se izdvaja jedno ime.

Niko Kovač je preživeo tek deset kola na klupi vladara Bundeslige.

Delovalo je da će mu čelnici Bajerna pružiti još jednu priliku, ali poraz od njegovo nekadašnjeg tima rezultatom 5:1 u Frankfurtu je bila kap koja je prelila čašu. Na sajtu nemačkog tima se navodi da će Hansi Flik preuzeti vođenje kluba u narednom periodu, već u sredu ga čeka duel sa Olimpijakosom.

Par medija je prenelo informaciju da je prvi favorit >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za novog trenera Bajern Minhena Masimilijano Alegri.

Italijan je bez posla od početka leta kada ga je na klupi Juventusa zamenio Mauricio Sari. Alegri deluje kao dobra opcija pošto je već navikao da radi u klubu koji postavlja titule kao cilj svake sezone, a Bavarci su već imali iskustva sa Italijanima kada ih je vodio Karlo Anćeloti.

Pominje se i Žoze Murinjo koji je par puta u prošlosti bio doveden u vezu sa Borusijom Dortmund, ali se veće šanse ipak daju nekadašnjem treneru Juventusa i Milana.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLE ŠUT KARTE KOVAČU! Evo ko bi mogao da predvodi Bajern protiv Zvezde u Beogradu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2019, 01:09

Licitira se sa imenima trenera...Hrvatski stručnjak Niko Kovač nije više trener fudbalera Bajerna, saopštio je večeras slavni bavarski klub, a prvi kandidati za vruću klupu Bavaraca su Masimilijano Alegri i Erik ten Hag...Kovač je dobio otkaz 24 sata posle debakla protiv Ajntrahta sa 5:1, što...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Bajern i "picani", za kovače garavog lica tu nema mesta...

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2019

Da li je Svetlić ili Minhen, Milkica ili Uli Henes, to su već nijanse. Jedno je sigurno, Niko Kovač nije imao dovoljno trenerskih gabarita da zauzme mesto u Bajernu. Ostao je samo čuvar plaže bez mora na Severnom Mediteranu...Kada je čuveni kovač Gera iz Svetlića rekao da "žene vole picane više...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.