Emotivna poruka Gudurića nakon pobede Fenera VIDEO

Izvor: B92, 31.Mar.2021, 11:48

Emotivna poruka Gudurića nakon pobede Fenera VIDEO

Marko Gudurić i Igor Kokoškov bili su zadovoljni prolaskom Fenerbahčea u plej-of Evrolige.

Turski tim je slavio u Minhenu nad Bajernom od 77:68, čime je osigurana Top 8 faza.

Gudurić je meč završio sa 18 poena i dva skoka, a nakon duela je imao i poseban komentar.

"Mislim da smo uradili dobar posao. Fokusirani smo bili 40 minuta i presrećan sam zbog momaka. Prošli smo mnogo toga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove godine, a ulazak u plej-of je ogroman rezultat. Samo jedna stvar, želeo bih da kažem: ova utakmica mi lično mnogo znači, jer sam izgubio baku pre pet dana. Želeo bih da joj posvetim ovu pobedu. Nadam se da može da vidi ovo", rekao je Gudurić.

Kokoškov je trijumf posvetio navijačima Fenera.

"Bila je to velika pobeda. Tehnički deo igre, nisam ni proveravao statistku, manje je važan. Najvažniji je ishod meča protiv ekipe koja je vrlo nezgodna: fizički, atletski, po samopouzdanju. Bajernu čestitam na sjajnoj sezoni. Prilično sam siguran da su moji igrači posvetili pobedu navijačima Fenerbahčea. Voleli bismo da su sa nama", rekao je Kokoškov.

Fener ima skor 22-10 u elitnom takmičenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Povezane vesti

GUDURIĆ SKRHAN: ‘Izgubio sam baku, pobedu posvećujem njoj!’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 31.Mar.2021

Teški dani za srpskog reprezentativca! Fenerbahče je savladao ekipu minhenskog Bajerna rezultatom 77:68. Ovom pobedom je tim Igora Kokoškova osigurao mesto u Top8 fazi Evrolige. Nakon meča obratio se Marko Gudurić, kao najbolji igrač susreta sa 18 poena. https://twitter.com/Eurohoopsnet/status/1377003177841725447...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.