Elče poveo protiv Reala, a onda popio petardu uz tri penala! Ronaldo poneo loptu kući! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Sep.2014, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elče poveo protiv Reala, a onda popio petardu uz tri penala! Ronaldo poneo loptu kući! (VIDEO)

U poslednja tri meča "kraljvski klub" je postigao 18 golova, a Portugalac je posle het-trika protiv Deportiva, sada četiri puta bio strelac protiv Elčea

Real Madrid i Kristijano Ronaldo su se razgoropadili, a to su posle Bazela i Deportiva na svojoj koži osetili i fudbaleri Elčea koji su još i dobro prošli, jer su primili samo pet komada, 5:1.

Kada je Albasar u 15. minutu sa bele tačke doveo u vođstvo goste, mnogim navijačima na “Santjago >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Bernebeu” se uvukao strah u srca, ali se Bejl potrudio da ga što pre otera. Kada je Marselo u 27. minutu pao u šesnaestercu Elčea, a arbitar pokazao na belu tačku mnogi su vrteli glavom, jer je ova odluka u najmanju ruku diskutabilna, ali je priliku iskoristio Ronaldo preokrenuo rezultat.

Samo pet minuta kasnije bilo je 3:1 za Madriđane, marselo je centrirao sa leve strane, a egzekutor je ponov bio Portugalac. Isti igrač je 10 minuta pre kraja pao u kaznenom prostoru, a glavni sudija je ponovo pokazao na belu tačku. Svoju fenomenalnu nedelju je zaokružio i četvrtim golom na ovom susretu u nadoknadi vremena.

Ronaldo je uspeo u samo tri dana da postigne sedam golova u španskom prvenstvu. Prvo je postigao het trik protiv Deportiva u subotu, a sada je četiri puta zetresao mrežu Elčea čime je došao do brojke od 185 golova u Primeri.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.